Nosing & Tasting

Nosing & tasting is niets anders dan een mooie phrase voor een proeverij. Tijdens deze proeverijen maakt u kennis met de wereld van dranken. Een proeverij gaat vooral om belevenis en een reis door middel van smaak.

Whisky is meer dan alleen een van de meest gedronken sterke dranken ter wereld. Achter deze wereld gaat veel passie, legendes en geschiedenis schuil, iets wat we allemaal uit de doeken doen op een van deze proeverijen. Uiteraard houden we rekening met uw kennis en eigen passie en smaak zodat we u altijd kunnen blijven verrassen.

U kunt voor een proeverij bij ons terecht voor zowel particulier als zakelijk. Nosing & tastings kunnen aangepast worden op uw wensen al kunt u de meest gebruikelijke incl. prijzen vinden in de prijslijst. Voor slijters en zakelijke klanten is een aparte prijslijst beschikbaar op aanvraag. We werken altijd met duidelijke voorstellen.

Hoe ziet een proeverij er uit?

We ontvangen u op de door u gekozen locatie. Hier zullen we u al dan niet mgv beamer een presentatie geven waarbij er een 6 tal whisky/ dranken zullen geserveerd in proefglaasjes van 1,5 cl. Tijdens dit is er natuurlijk volop ruimte voor vragen. Het geheel zal tussen de 1 en 2 uur duren. In overleg is er na afloop de mogelijkheid uw favoriete drank nogmaals te proeven tegen een kleine meer prijs p.p..

Een basis nosing & tasting is ook zee geschikt als training voor uw horeca personeel. We zullen hier echter natuurlijk wat aanpassingen doen zodat u en het personeel dit op optimale wijze kan implementeren in uw bedrijf. Het personeel krijgt niet alleen meer kennis maar ook zeker meer plezier tijdens het werk.

Soorten proeverijen

Whisky
Dit kunnen we onderscheiden in 3 soorten;
Schotland , dit lan dis wel zo’n beetje de marktleider in Whisky
Irish, De bakermat van whiskey en na ene flinke dip nu weer helemaal terug van weg geweest. We mogen wel zeggen dat wij in Nederland een specialist zijn op dit gebied
Round the world, whisky is overal en heeft dan ook overal wel een eigen karakter en zijn bijzonderheden wat het uniek maakt.
All spirits…….

Soorten proeverijen:

  • Whisky, te verdelen in:
    • Schotland, dit land is wel zo’n beetje de marktleider in Whisky
    • Irish, De bakermat van whiskey en na ene flinke dip nu weer helemaal terug van weg geweest. We mogen wel zeggen dat wij in Nederland een specialist zijn op dit gebied
    • Round the world, whisky is overal en heeft dan ook overal wel een eigen karakter en zijn bijzonderheden wat het uniek maakt.
  • All spirits……